E s t a t e T o u r & W i n e T a s t i n g

A n A u t h e n t i c E x p e r i e n c e o f W i n e

Αγναντεύοντας απο το Κτήμα την Χώρα, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να ξεναγηθεί στα χιλιάδες αμπέλια ακούγοντας τις ιστορίες της διαδρομής του αμπελιού και του κρασιού.

Με τον πελαγίσιο αέρα να φέρνει την φρεσκάδα στο πρόσωπο και τον νού περιδιαβαίνει ανάμεσα από τις αιωνόβιες ελιές και δρυήδες κάνοντας και μια στάση στο πηγάδι με το καθαρό νερό. Σκύβει και μυρίζει τις έντονες μυρωδιές από την μαντζουράνα, την λουίζα, το θυμάρι, το δυόσμο, το θρούμπι στην παλαιά ταΐστρα των προβάτων και ανηφορίζει στο παλαιό πέτρινο ανακαινισμένο πατητήρι σταφυλιών που την εποχή του Τρύγου, βιωματικά θα πατήσει ο ίδιος τα κόκκινα σταφύλια αφήνοντας το αποτύπωμα των ποδιών του στο λευκό χαρτί!

Μέσα στον υπόσκαφο θολωτό χώρο του οινοποιείου με το ποτήρι του κάτω από το στόμιο του βαρελιού γεύεται στον ουρανίσκο του τις βελούδινες τανίνες και πολυφαινόλες.

Εναλλακτικά, μέσα στο εργαστήρι Soap By Eleni, μπορεί ο ενήλικας ή το παιδί να φτιάξει το δικό του χειροποίητο σαπούνι σε σχήμα σταφυλιού με άρωμα ανθόνερου ή λεμονιού.

H a n d m a d e S o a p s E x p e r i e n c e

Ο επισκέπτης ενήλικας ή παιδί , στα πλαίσια της περιήγησης στο Κτήμα, μπορεί να φτιάξει χειροποίητο Σαπούνι στο εργαστήριο Soap By Eleni και να απολαύσει βιωματικά την δημιουργία του δικού του φρέσκου αρωματικού σαπουνιού σε σχήμα σταφύλι, Άνδρος, λεμόνι, κλπ.’ Soap By Eleni and enjoy the creation of his own fresh organic soap in the shape of a grape, lemon, etc. “

"I can't think of a better way to spend a Saturday! What a pleasure it was to feel the magical atmosphere of this place. Thank you for everything!"​
- Anne Lombardi -
Book an Estate Tour
Previous
Next