Τα κρασιά προσέρχονται από δύο αμπελότοπους, περιφερειακά των Στενιών και Υψηλού στην Άνδρο. Δεν είναι κρασιά συλλογισμού, αλλά ευχάριστης φιλοσοφικής διάθεσης. Έχουν εξαιρετική δομή και χαρακτήρα που δεν αφήνουν ασυγκίνητους κριτές και σομελιέ.

Ισορροπημένο, συμπαγές κόκκινο ξηρό κρασί με μακρά επίγευση και βελούδινες τανίνες. Παράγεται από την γηγενή ποικιλία: Μαυροτράγανο
Λευκός οίνος με απαλό χρυσοκίτρινο χρώμα, που παράγεται από την γηγενή ποικιλία από Ποταμίσι. Έχει χαρακτηριστικό άρωμα και ισορροπημένη γεύση.

Παράγεται στο Οινοποιείο του Kourtesis Wine Estate από τις γηγενείς ποικιλίες Μοσχάτο Μανδηλαριά και Ποταμίσι
Παράγεται από συνοινοποίηση των τοπικών ποικιλιών Μανδηλαριά, Ποταμίσι, Μοσχάτο.