Τα κρασιά προσέρχονται από δύο αμπελότοπους, περιφερειακά των Στενιών και Υψηλού στην Άνδρο. Δεν είναι κρασιά συλλογισμού, αλλά ευχάριστης φιλοσοφικής διάθεσης. Έχουν εξαιρετική δομή και χαρακτήρα που δεν αφήνουν ασυγκίνητους κριτές και σομελιέ.

Ισορροπημένο, συμπαγές κόκκινο ξηρό κρασί με μακρά επίγευση και βελούδινες τανίνες. Παράγεται από την γηγενή ποικιλία: Μαυροτράγανο και Μανδηλαριά.
Λευκός οίνος με απαλό χρυσοκίτρινο χρώμα, που παράγεται από την γηγενή ποικιλία από Κουμάρι και Ποταμίσι. Έχει χαρακτηριστικό άρωμα και ισορροπημένη γεύση.

Ημίξηρο ροζέ κρασί, γεμάτο αρώματα από βότανα, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά.
Παράγεται από συνοινοποίηση των τοπικών ποικιλιών Μαυράκι, Κουμάρι και Ποταμίσι.